19 Φεβρουαρίου, 2013

Γενική Απεργία αυριο-Ωρα για ανατροπες

Γραφει ο κεραμιδογατος

Γενική Απεργία αυριο ..και ειδή απο σήμερα ξέρουμε το αποτέλεσμα ..και δυστυχώς δεν ειναι το επιθυμητό..Αν δεν βρέχει λοιπον αυριο θα έχουμε μια συγκέντρωση της Γ.Ε.Σ.Ε μια του Π.Α.Μ.Ε μια του ΣΥΡΙΖΑ μια του ...και ούτω το καθε εξής ..και κάπου εκει θα ειναι και οι φίλοι μας γνωστοί άγνωστοι φυσικά, που θα κάνουν οπως πάντα την διαφορά. Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ; Μια από τα ίδια.Εντάσεις, φωτιές, Ματ, ξύλο, δακρυγόνα και φυσικά άδοξα η λήξη ακόμα μια απεργίας.
Ματαια θα περιμένει ο απλός κόσμος κατι το διαφορετικό που θα ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση.
Όσο η εκάστοτε απεργία χρωματίζετε και πολιτικοποιείται τοσο τα αποτελέσματα θα ειναι αρνητικά..ο κόσμος βαρέθηκε τα μπλε πράσινα κόκκινα σημαιάκια..τα ξύλινα λόγια περασμένων δεκαετιών... για να μην μιλήσουμε για τους εργατοπατέρες συνδικαλιστές που μια ζωή απώτερος σκοπός τους ήταν η αναβάθμιση τους σε βουλευτή και μετα σε υπουργό ...ας βάλουμε επιτελούς ενα τέλος σε ολο αυτο το παλιό σάπιο και βολεμένο σύστημα... μονό ενωμένοι χωρίς ταμπέλες έχουμε ελπίδα για να φτιάξουμε κάτι νέο, για να συμβεί όμως αυτο θα πρέπει ολοι μας να σπάσουμε τα δεσμά μας και να πάψουμε να κοιτάμε τα μικροσυμφέροντα μας .Οταν θα απελευθερωθούμε λοιπον απο τα δικά μας πρώτα δεσμά ,θα έχουμε ελπίδα να να προσφέρουμε σε εμάς και στα παιδιά μας ένα νέο αύριο, ενα νεο μέλλον.
Επιτελούς ας σκεφτούμε τελικά τι ζωη θέλουμε για εμας και τα παιδιά μας, ποτέ δεν ειναι αργά να κάνουμε την ανατροπή, ας ξεκινήσουμε λοιπον απο την αυριανή απεργία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More